Over Ons

In 1994 werd Air Trade Centre de officiële verdeler van het merk Fujitsu in België & G.H. Luxemburg. In 2008 werd het bedrijf onderdeel van de beursgenoteerde, internationale firma SIG plc en in 2015 veranderde Air Trade Centre dan ook van naam en werd het SIG Air Handling. Maar gedurende al deze wijzigingen bleef het bedrijf de officiële distributeur van alle Fujitsu airco’s en warmtepompen. 

Tijdens onze jarenlange ervaring op de markt van de HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) hebben wij een uniek totaalconcept gecreëerd met een grote focus op service. Het is dan ook niet voor niets dat wij een partnernetwerk van meer dan 5.000 installateurs, gespecialiseerd in HVAC, hebben. 

Als totaalleverancier kan SIG Air Handling u naast warmtepompen van Fujitsu ook diverse andere merken aanbieden op gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Al onze merken zijn compatibel met elkaar en via een uitgebreide studie door onze engineering-afdeling maken wij in samenspraak met uw installateur een oplossing op maat en volgens het beschikbaar budget van elk project. 

Voor meer informatie over SIG Air Handling: www.sigairhandling.be


 

zaventem